Om oss

Välkommen

Vänd dig till oss när du behöver en advokat eller jurist som sätter dig som klient i centrum. Vi tillvaratar och bevakar dina intressen, och finns där du behöver oss, när du behöver oss. Vi har generösa telefontider som innebär att du kan komma i kontakt med oss även utanför kontorstid.

Vi utgår från Stockholm men är verksamma i hela Sverige. Det innebär att vi i många fall kan mötas där du finns.

Vi gör alltid vårt yttersta för att hålla kostnaderna nere för dig som klient, genom att utreda möjligheterna till rättshjälp eller rättsskydd.

Många ärenden kan lösas relativt snabbt via får kostnadsfria telefonrådgivning. I annat fall hittar vi en passande tid för ett möte.

Trygghet och juridisk expertis

En vårdnadstvist innebär en stor känslomässig prövning där utgången aldrig är given. Vikten av rätt juridisk expertis ska inte underskattas - och heller inte vikten av att känna trygghet. Du behöver en axel att luta dig genom en tuff process. Vi arbetar nära våra klienter och vi ser till att finnas där för dig genom den svåra tid du har framför dig.

Vi ger dig rätt juridisk hjälp och vi ser till att du får en trygghet genom hela processen. Våra klienter är välkomna att ringa oss när som helst för att ventilera tankar och för rådgivning. Det är viktigt för oss.

Kontakta oss idag via vår fria rådgivning. Vi bokar därefter in ett möte där vi på djupet går igenom din situation och hur vi tillsammans kan hitta en lösning. Som klient till oss så får du den juridiska expertisen du behöver. Vårt team jobbar tätt tillsammans och vi arbetar alltid för våra klienters bästa.

Kunniga inom familjerätt